Аналізи ДНК в Україні

Місто: Київ


  • Біла Церква
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Камянське
  • Київ
  • Кременчук
  • Кривий Ріг
  • Кропивницький
  • Лебедин
  • Луцьк
  • Львів
  • Миколаїв
  • Нікополь
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Умань
  • Харків
  • Хмельницкий
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернігів
  • Шостка

Всі аналізи/Алергія и непереносимість

Харчова непереносимість Алерго-скрін® Basics (IgG) - базовий профіль (Німеччина): визначення IgG до 87 продуктів (з рекомендаціями по харчуванню)

Код 666. визначення IgG до 87 продуктів (з nutritional recommendations)
Термін: 20р.дн.
Вартість: 9 300 грн
Замовити

Харчова непереносимість Basics (базовий профіль) – визначення специфічних імуноглобулінів класу G (IgG-антитіл), які можуть бути ознакою харчової нестерпності до 87 харчових продуктів, розробка індивідуального плану харчування.

Метод: ELISA (Імуноферментний аналіз) – кількісне визначення.

Тест на харчову непереносимість Basics (базовий профіль) визначає реакцію організму на 87 продукт + рекомендації з харчування + книга рецептів (німецькою мовою):

• Овочі, гриби, салати, бобові, спеції: баклажан, цвітна капуста, броколі, печериці, пекінська капуста, салат айсберг, горох, огірок, морква, картопля, польовий салат, цибуля-порей, болгарський перець, руккола, селера , соєвий, шпинат, помідор, кабачки, цибуля.

• Фрукти, ягоди: ананас, яблуко, авокадо, банан, полуниця, малина, вишня, ківі, нектарин, апельсин, персик, виноград/родзинки, лимон.

• Зернові: клейковина, жито/зелене жито, овес, жито, пшениця, гречка, кукурудза, рис.

• Молочні продукти: казеїн, коров'яче молоко, сичужний сир, кисломолочні продукти, овече молоко та сир, козяче молоко та сир.

• Яйце: куряче яйце.

• Горіхи та насіння: кешью, арахіс, фундук, насіння гарбуза, насіння льону, мигдаль, мак, кунжут, насіння соняшнику, волоський горіх.

• М'ясо: курка, індичка, яловичина, свинина.

• Риба: форель, креветка/краб, оселедець, лосось, пангасіус, камбала, мінтай, тунець.

• Трави та спеції: базилік, кайєнський перець, імбир, часник, орегано, паприка, петрушка, перець, розмарин, насіння гірчиці, чебрець, ваніль, кориця.

• Напої та інгредієнти: какао-боби, ромашка, м'ята перцева.

• Різне: дріжджі (пекарські/пивні дріжджі).

Діагностичний алгоритм при підозрі на харчову непереносимість

Результати визначення IgG групуються у класи реакцій та оцінюються. Аномальні результати (клас реакцій 2 і >2) враховуються при інтерпретації результатів, а також при терапії та рекомендації щодо харчування.

Результати надсилаються разом із рекомендаціями з терапії/харчування та книгою рецептів німецькою мовою.

Правила підготовки пацієнта:

1. Вранці, натще або через 4-5 годин після останнього прийому їжі. За 24 години до аналізу не вживати жирну їжу. Дітям до 1 року не приймати їжу протягом 30-40 хвилин до дослідження. Дітям віком від 1 до 5 років не вживати їжі протягом 2-3 годин до дослідження.

2. Незадовго до взяття крові випити 1-2 склянки звичайної негазованої води. Дітей обов'язково напувати негазованою водою (порціями, до 150-200 мл, протягом 30 хвилин).

3. Забір крові проводити перед прийомом медикаментів. Факт прийому медикаментів вказати у бланку замовлення.

4. Виключити вплив фізичного навантаження та психоемоційних факторів у день здачі, не курити протягом 30 хвилин до здачі аналізу.



Ваш голос учтен!
4.9 / 5.0
(2 голосов)

Коментарі (0)

Добавити коментар