Аналізи ДНК в Україні

Місто: Київ

вул. Льва Толстого 21
Пн-Сб 8-20, Нд 9-18
  • Берлін
  • Біла Церква
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Камянське
  • Київ
  • Кременчук
  • Кривий Ріг
  • Кропивницький
  • Лебедин
  • Луцьк
  • Львів
  • Миколаїв
  • Нікополь
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Умань
  • Харків
  • Хмельницкий
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернігів
  • Шостка

Всі аналізи/Алергія и непереносимість

Харчова непереносимість Premium - преміум профіль (Німеччина): визначення IgG до 261 продукту (з рекомендаціями по харчуванню)

Код 667. визначення IgG до 261 продуктів (з nutritional recommendations)
Термін: 20р.дн.
Вартість: 14900 грн
Замовити

Харчова непереносимість Premium (преміум профіль) – визначення специфічних імуноглобулінів класу G (IgG-антитіл), які можуть бути ознакою харчової непереносимості до 261 харчового продукту, розробка індивідуального плану харчування.

Метод: ELISA (Імуноферментний аналіз) – кількісне визначення.

Тест на харчову непереносимість Premium (преміум профіль) визначає реакцію організму на 261 продукт + рекомендації з харчування + книга рецептів (німецькою мовою):

При харчовій непереносимості людина має труднощі з перетравленням певних продуктів або неприємні симптоми при їх вживанні.

Деякі сторінки звіту тесту на харчову непереносимість

Для чого потрібен тест на харчову непереносимість

  • для уточнення дієтичного статусу;
  • для контролю за дотриманням дієти;
  • при імунологічно викликаній непереносимості їжі;
  • для діагностики чутливості до продуктів харчування;
  • при синдромі «дірявого» кишечника.

• Зернові: амарант, гречка, жито/зелене жито, ейнкорн, емер, ячмінь, клейковина, овес, просо, камут, люпин, кукурудза, квіноа, рис, жито, тефф, пшениця.

• Молочні продукти: казеїн, коров'яче молоко, сичужний сир, сироватковий протеїн, кисломолочні товари, овече молоко та сир, кобиляче молоко, козяче молоко та сир.

• Горіхи та насіння: кешью, насіння чіа, солодкий каштан, псилліум, насіння конопель, фундук, кокос, насіння гарбуза, насіння льону, горіх макадамія, мигдаль, мак, бразильський горіх, пекан, кедрові горіхи, фісташки, кухар горіх.

• Яйце: яєчний жовток, яєчний білок, куряче яйце.

• М'ясо: качка, гусак, заєць/кролик, хирш, курка, теля, баранина, індичка, оленина, яловичина, свинина, дикий кабан.

• Риба: анчоуси, морський лящ, форель, щука, палтус, оселедець, тріска, короп, лосось, скумбрія, пангасіус, червоний окунь, морський окунь, сардина, пікша, камбала, меч-риба, морський окунь, мінтай, морський чорт, підошва, тунець, кальмари, судак, устриці, креветки, омар, морська гребінець, крабове м'ясо, мідія.

• Овочі, гриби: люцерна, артишок, баклажани, гливи, пагони бамбука, цвітна капуста, броколі, печериці, пекінська капуста, фенхель, калі, огірок, каперси, морква, картопля, кольрабль, гарбуз, , кассава, бамія стручкова, оливки, болгарський перець, пастернак, лисички, редис, ревінь, брюссельська капуста, буряк, червонокачанна капуста, козлобордник, козлобордник, шведа, білі гриби, солодкий картопля а, кабачки, цибуля.

• Бобові: зелена квасоля, горох, арахіс, нут, сочевиця, боби мунг, соя.

• Салати: цикорій, салат айсберг, ендівій, польовий салат, салат латук, радикіо, салат ромен, рукола.

• Фрукти, ягоди: ананас, яблуко, абрикос, авокадо, банан, груша, чорниця, ожина, журавлина, фініки, полуниця, інжир, ягоди годжі, гранат, грейпфрут, гуава, шипшина, малина, бузина, медова диня, сморона, опунція, вишня, ківі, лайм, лічі, мандарин, манго, маракуйя, мірабель, нектарин, апельсин, папайя, персик, слива, фізаліс, брусниця, айва, обліпиха, аґрус, виноград / родзинки, кавун,

• Трави та спеції: аніс, часник, базилік, чабер, кропива, кайєнський перець, суміш чилі, кріп, естрагон, крес-салат, імбир, кардамон, кервель, часник, коріандр, кумін, кмин, куркума, лаванда, любисток, лавровий лист, майоран, хрін, мускатний горіх, гвоздика, орегано, паприка, петрушка, перець, запашний перець, розмарин, шафран, шавлія, зелена цибуля, насіння гірчиці, чебрець, чебрець, .

• Напої та інгредієнти: зелений чай, хміль, кава, какао-боби, ромашка, солод, чай мате, м'ята перцева, чай ройбуш, чорний чай, танін.

• Підсолоджувачі: сироп агави, кленовий сироп, мед.

• В'яжучі речовини: агар-агар, карагенан, желатин, гуарова камедь, камедь плодів ріжкового дерева, пектин, трагакант E413, ксантанова камедь.

• Різне: алое віра, пекарські/пивні дріжджі, червона водорість норі, сорбінова кислота, блакитні водорості спіруліни.

Діагностичний алгоритм при підозрі на харчову непереносимість

Результати визначення IgG групуються у класи реакцій та оцінюються. АномальнийРезультати (клас реакцій 2 і >2) враховуються при інтерпретації результатів, а також при терапії та рекомендаціях по харчуванню.

Результати надсилаються разом із рекомендаціями з терапії/харчування та книгою рецептів німецькою мовою.

Правила підготовки пацієнта:

1. Вранці, натще або через 4-5 годин після останнього прийому їжі. За 24 години до аналізу не вживати жирну їжу. Дітям до 1 року не приймати їжу протягом 30-40 хвилин до дослідження. Дітям віком від 1 до 5 років не вживати їжі протягом 2-3 годин до дослідження.

2. Незадовго до взяття крові випити 1-2 склянки звичайної негазованої води. Дітей обов'язково напувати негазованою водою (порціями, до 150-200 мл, протягом 30 хвилин).

3. Забір крові проводити перед прийомом медикаментів. Факт прийому медикаментів вказати у бланку замовлення.

4. Виключити вплив фізичного навантаження та психоемоційних факторів у день здачі, не курити протягом 30 хвилин до здачі аналізу.



Ваш голос учтен!
4.9 / 5.0
(2 голосов)

Коментарі (0)

Добавити коментар